O NAMA

by ivana_ilich
O NAMA, o ideji da se Laki recepti pojave i budu omiljeni među svim gurmanima, i onima koji vole da poslastice pripremaju za voljene.

O NAMA, o ideji da se Laki recepti pojave i budu omiljeni među svim gurmanima, i onima koji vole da poslastice pripremaju za voljene.

 

 

 

Dobrodošli na stranicu O NAMA. Ovo je mesto za gurmane, za druželjubive ljude dobre volje, koji vole da nešto lepo naprave, počaste svoje drage osobe. Sve dijete, koje ne zrače pozitivnom energijiom ostavljamo na neko drugo mesto. Mi ovde ostavljamo recepte od kojih će, osim nas, i buduće generacije imati korist. Znači, pred Vama je isren i vredan rad u nalaženju i prezentaciji novih i  korisnih ideja, kako bi Vaš svakodnevni život učinili još lepšim i srećnijim.

Setimo se samo detinjstva, onog trenutka kada se probudimo, i ujutru osetimo miris bakine pite…ili osetimo miris maminih kolača… i odmah dobijemo želju da još jedanput sve te uspomene ponovimo.

Na sajtu su date naše omiljene klasične i nove ideje za kolače i torte. Svi recepti su isprobani u našoj kuhinji, i tako navedeni sigurno uspevaju. Za kolače i torte treba uvek upotrebiti sveže sastojke, slušati savete iskusnijih, dobro čitati recepte, a neke i prilagoditi svom ukusu i materijalu koji imamo u kući.  Pre spremanja, a još bolje pre kupovine, pažljivo još jedanput pročitajte recept. Tada često postupak rada ili odnosi budu jasniji.

Čovek se uči dok je živ.

Vrlo je bitno imatidovoljno mašte pa će svaka poslastica izgledati drugačije i biti ukusnija. Kolače ne morate praviti samo onda kada su potrebni, već i kada imate vremena i materijala, ili ste jednostavno raspoloženi za to.

Temperature i vreme pečenja mogu da imaju više ili niže vrednosti, u zavisnosti od individualne jačine toplote. Predlažemo Vam da  pri podešavanju pećnice obratite pažnju na uputstvo za upotrebu koje je dao proizvođač.

Kada napravite nešto dobro i originalno –  fotografišite. Fotografije i recept pošaljite nama, a mi ćemo to rado objaviti i podeliti sa ostalima.